Idénästet

Ansvarsfördelning
Kreativitet
Marknadsföring & Presentation
Problemlösning

Minst 8 deltagare

2 – 3 timmar

Inomhus eller utomhus

Översiktligt

Det perfekta forumet för anställda och chefer att mötas och utbyta idéer med varandra. Ett event som uppmuntrar kreativitet och nytänkande!

Utlandsexpansion? Ny revolutionerande produkt? 8 timmars arbetsvecka? Gratis lunch till de anställda? Googles anställda spenderar 20% av sin arbetstid på att arbeta med sina egna idéer. Ta nytta av kunskapen inom dem egna leden med denna leksamma och produktiva aktivitet.

  • I ett kreativt event inspirerat av draknästet får teamen möjlighet att pitcha sina idéer för att främja företaget.
  • Teamen får helt på egen hand komma på en produkt, ett förbättringsförslag, marknadsföringskampanj eller liknande. I Idénästet behöver deltagarna inte vara begränsade till sina egna arbetsområden.
  • Idén presenteras sedan för en jury och de övriga teamen som får ställa frågor och uttrycka sina tankar. En spännande omröstning utser sedan vinnarna.
Lite mer detaljerat

Har ni någon gång tittat på Draknästet och själva fått en snilleblixt som ni velat förverkliga? Idénästet ger er personal chansen att väcka den vilande entreprenören i sig. Det gäller att tänka utanför boxen för att ta fram era bästa idéer. Deltagarna får vara med om hur en idé kollektivt växer fram från ritbordet till en första presentation. Vi kommer naturligtvis att ha kul tillsammans, men det ni kommer ta med er är lärdomar i lagarbete och nyskapande.

Efter uppvärmningsleken slår deltagarna sina kloka huvuden ihop för att ta fram er nya produkt eller tjänst, förbättra en befintlig arbetsprocess eller ta fram en ny marknadsföringskampanj. Bara fantasin sätter gränser! När idén tagit form är det dags för teamen att presentera den för juryn som kan bestå av chefer, utsedda kollegor eller våra egna instruktörer. Förutom juryn får de andra deltagarna väga in via ett elektroniskt röstningssystem. Vem vet, ert företag kanske finner sin nya game changer!

Draknästet är ett TV-program som är inspirerat från Japan sedan tidigt 2000-tal och har sedan dess spritt sig till fler än 30 länder.


Warning: imagepng(/home/bonboqss/teamnow.se/wp-content/uploads/bfi_thumb/dummy-transparent-oi0tcdjxn2xn618md7tg4wcg53ipf7a7itloydszk8.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/teamnow.se/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 489

Skicka din förfrågan direkt

Andra aktiviteter du kanske gillar:

mästerkocken1
Mästerkocken: Food Truck Edition
tusenuttryck1
Tusen Uttryck
arkimedes1
Arkimedes Katapult
bevaradegonblick1
Bevarade Ögonblick